• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Вести Амор Мaшовић злоуптребљава Институт
Амор Мaшовић злоуптребљава Институт Штампа Ел. пошта
Написао Срна   
недеља, 15 април 2012 00:00

САРАЈЕВО, 10. АПРИЛА /СРНА/ - Институт за нестала лица БиХ оградио се данас од изјава које Амор Машовић износи као свједок против Радована Караџића у Хашком трибуналу.

"Сви подаци, информације и документи који су презентовани у било којој форми од стране Машовића као свједока Тужилаштва Хашког трибунала, на данашњем свједочењу у предмету против бившег предсједника Републике Српске Караџића нису документи Института за нестала лица", изјавио је српски члан Колегијума директора Института Милутин Мишић.

Мишић је нагласио да садржај Машовићевог свједочења не представља ставове Колегијума директора Института, наводећи да ти документи и подаци ни у ком облику нису разматрани од стране Колегијума.


„Машовић не представља Колегијум Института, нити Институт за нестала лица БиХ“, рекао је Мишић Срни, наводећи да ти документи нису ни верификовани од стране Института за нестала лица.

Према његовим ријечима, изнесене информације нису обрађене ни у једном сектору Института и као такве достављене Колегијуму директора.

Суђење некадашњем предсједнику Српске Радовану Караџићу настављено је у Хашком трибуналу свједочењем предсједавајућег Колегијума директора Института за нестала лица БиХ АмораМашовића.

 

/СРНА/

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< април 2012 >
н п у с ч п с
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Помоћ за Републику Српску