• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Ставови Дмитриј СЕДОВ: Радован Караџић – Позив на убиство
Дмитриј СЕДОВ: Радован Караџић – Позив на убиство Штампа Ел. пошта
Написао Дмитриј СЕДОВ / Fsksrb.ru   
недеља, 04 септембар 2016 18:10

сеп 4, 2016 | fsksrb.ru

Шта мислите, да ли постоје неке тајне силе које извршавају лични суд над својим непријатељима, заобилазећи званично правосуђе? Не, не мислим на криминалце који имају свој кодекс злочина и казне. Са њима је све јасно. Криминалац је  нарушио “појмове” и добио по заслузи.

Имам у виду политичаре који заузимају високе државне положаје и приликом сваке згодне ситуације подвлаче своју приврженост Темиди. Они понекад показују некакву абнормалну љубав према тој древној грчкој богињи. Као, ми без ње не чинимо ни један корак.

Као класичан пример постојања таквих задивљујућих људи, упорно понављам случај са ударом “боинга” у зграду Пентагона (11. септембра 2001. године). Тог страшног дана многи догађаји су имали тајанствен карактер. Може се о таквим стварима причати бесконачно, но, случај са “боингом” је најкарактеристичнији.

Гигантска машина је ударила у зграду војног министарства, оставила у њему рупу пречника 1,5 метар и нестала. Код организатора тог шоу програма очигледно није све штимало како треба. Највероватније је крстарећа ракета ударила у Пентагон, није експолдирала и оставила је иза себе само невелики отвор.

Но, то су само појединости. Главно се огледа у томе да су на многобројне молбе, захтеве и парламентарна питања грађана и оргнизација да истраже и обојасне ову ситуацију, власти САД одговориле ритуалним “Пљујемо на све вас”. Блажени и наивни људи не знају шта би о том рекли. А за оне који теже да бар нешто схвате у овом свету, то говори да се ради о закулисним силама које управљају судбинама људи зарад својих интереса.

Сетио сам се тога кад сам сазнао да Радовану Караџићу у Хашком трибуналу прети опасност. О томе је говорио његов брат Лука. У ћелији Радована Караџића пронађене су материје које изазивају обољење организма. Некаква стаклена прашина, слична оној која се налази у стакленој вуни. Као бивши учесник грађевинских радова (у време док сам студирао) који је радио са стакленом вуном, могу да се закунем да рад са њом без респиратора током месец дана шаље човека на онај свет. Микроскопске грануле стакла доспевају у плућа.

Колико дуго времена Караџић удише те микрогрануле? Откуд су се оне појавиле у ваздуху ћелије? Управа затвора, наравно, може по угледу на своје америчке газде, дати на таква питања типичан одговор: „Пљујемо на све вас“. Биће ми веома жао ако се сви успокојимо после добијања оваквог одговора. Значи, убице настављају да раде свој црни посао и смртоносни конвејнер за Србе се тамо неће зауставити.

Владимир Набоков је својевремено написао изузетан роман „Позив на убиство“. Наслов овог романа могао би у потпуности да се усвоји за делатност Међународног трибунала за бившу Југославију. Тај суд не позива Србе ради правосуђа. Темида у Хашком трибуналу није ни преноћила. Он позива на убиства. На потпуно дивљачке начине. Додуше, ти начини су карактеристични за тајна друштва.

 


http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/ostalo/radovan-karadzic-poziv-na-ubistvo/

 

Редактура превода: karadzic-odbrana.com /ам

 

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< септембар 2016 >
н п у с ч п с
        1 2 3
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Помоћ за Републику Српску