• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Ставови Шеих Имран Назар Хосеин: Западни контролори моћи испланирали убиства сребреничких муслимана
Шеих Имран Назар Хосеин: Западни контролори моћи испланирали убиства сребреничких муслимана Штампа Ел. пошта
Написао Срна   
четвртак, 08 октобар 2015 07:09

БАЊАЛУКА, 6. ОКТОБРА /СРНА/ - Свјетски стручњак за ислaмска питања Шеих Имран Назар Хосеин изјавио је да је алијанса која контролише моћ и власт на Западу, испланирала убиство муслимана у Сребреници.

Он је нагласио да не може бити стављена кривица само на српску војску, која је преузела контролу у Сребреници, упркос чињеници да су војне снаге УН биле присутне у граду и које су имале задатак и одговорност да заштите муслимане на простору који је био одређен као заштићена зона УН.

"Историја ће једног дана показати да су добили инструкције да дјелују на начин како су дјеловали, да би масакр, који је био планиран, могао бити изведен. Њихово повлачење омогућава нам да спојимо коцкице и препознамо да су Србима у БиХ намјестили они који су створили услове за масакр да би био оправдан илегални напад НАТО-а на балканске православне хришћане", рекао је Хосеин за "Глас Српске".

Он је истакао да је тим ратовима Запад балкански пригрлио балканске муслимане у политички, економски и војни загрљај из којег никада неће побјећи.

Говорећи о предложеној резолуцији о Сребреници, Хосеин је рекао да Русија није уложила вето сви православни хришћани били би званично означени као нација одговорна за чињење геноцида над муслиманима у БиХ.

Према његовим ријечима, након тога би резултат био предвидив - узајамна мржња међу муслиманима и православним хришћанима у том дијелу свијета не само да би порасла, већ би остала перманентна без икакве наде за било какав будући мир и помирење.

"Британска резолуција о Сребреници имала је за циљ, између осталог, да саботира било какву могућност помирења, мира и пријатељства између муслимана и православних хришћана на Балкану", додао је Шеих Имран Назар Хосеин.

 

 

http://www.srna.rs/novosti/342123/zapadni-kontrolori-moci-isplanirali-ubistva-srebrenickih-muslimana.htm

 

 

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< октобар 2015 >
н п у с ч п с
        1 2 3
4 5 6 7 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Помоћ за Републику Српску