• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Поруке Миро Рајлић: Две неопростиве кривице Ратка и Радована
Миро Рајлић: Две неопростиве кривице Ратка и Радована Штампа Ел. пошта
Написао borbazaveru.info   

28 март 2019 | borbazaveru.info

Протекли вијек је у животу нашег рода је био пун патње и муке, вијек страдања,тумарања, вијек два свјетска рата, вијек геноцида над нашим народом у НДХ, вијек братоубилачког рата, вијек отимања нашег Косова и Метохије, окупација наше Свете Земље, прогон нашег народа са Баније, Лике, Далмације, Кордуна, Крајине.

Гаврило Принцип, краљ Петар Први Карађорђевић, Вукашин из Клепаца, Љубан Једнак из Глине, Чича Дража, покојни патријарх наш Павле и многи други знани или незнани само су нека имена која ћемо памтити.

И њих двојица, Ратко и Радован.

Начин и достојанство на који и данас пред "судом правде" бране свој народ је фасцинантан и за вјечну успомену.Није њихова кривица Маркале или Сребреница,они имају много тежи " гријех и кривицу"...

Кад су нашем роду свјетски безбожници и пробисвијети кројили судбину, знали су да смо непобједиви и да само Србин може побједити Србина. А да Србин није окренуо пушку на Србина спријечили су Ратко и Радован.То је њихов највећи "злочин".

И други "злочин" на који су унаптријед србомрсци рачунали да ће Срби бити наивни као у вријеме НДХ и да ће ићи као јагњад на клање није се остварио. И за то суде Ратка и Радована,зато суде нама.....Они поклекнути неће,бојим се за нас.А то би убило и Ратка и Радивана. Наш заборав и посрнуће...

Миро Рајлић, Ново Место

 
 
 http://borbazaveru.info/content/view/11536/1/

 

 

 

 

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< март 2019 >
н п у с ч п с
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 30
31            

Помоћ за Републику Српску