• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Поруке Рајилић: Караџић – српски херој
Рајилић: Караџић – српски херој Штампа Ел. пошта
Написао СРНА   
недеља, 20 март 2016 23:34

БАЊАЛУКА, 20. МАРТА /СРНА/ - Први предсједник Републике Српске Радован Караџић ће, без обзира на то какву му пресуду изрекне Хашки трибунал, остати у историји запамћен као херој који је дао немјерљив допринос стварању Републике и одбрани српског народа са ове стране Дрине, сматра предсједник Удружења жена жртава рата Републике Српске Божица Живковић Рајилић.

Она је оцијенила да Караџић није крив ни за једно кривично дјело које му Хашки трибунал ставља на терет и да би требало да буде ослобођен.

"Радован Караџић никоме ништа није лоше учинио. Он није наредио убијање и протјеривање људи друге вјере и нације, нити паљење њихове имовине. Караџић би требало би да буде ослобођен", рекла је Рајилићева Срни и додала да би из Трибунала Караџићу требало да плате што су њега и његову породицу мучили дуже вријеме.

Рајилићева каже да је, којим случајем било правде у Хашком трибуналу, тамо би требало да буде пола ратног бошњачког политичког врха из Сарајева, јер су сваки злочин и сукоб у БиХ започели Бошњаци.

"Какву год пресуду донесе Хашки трибунал, Караџић нема никакву одговорност за оно шта му се ставља на терет. Он ће заувијек остати у историји као први предсједник Републике Српске и херој који је дао немјерљив допринос стварању Републике и одбрани српског народа са ове стране Дрине", поручила је Рајилићева.

Рајилићева каже да ће, у име Удружења жена жртава рата Републике Српске, присуствовати изрицању пресуде Караџићу 24. марта у Хашком трибуналу.

 

 

http://www.srna.rs/novosti/385823/rajilic-karadzic---srpski-heroj-.htm

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< март 2016 >
н п у с ч п с
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Помоћ за Републику Српску