• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна
уторак, 22 март 2016
"Избор је наш": Молитва за Радована Штампа Email
уторак, 22 март 2016 23:09 Поруке

Уторак 22.3.2016. 14.41

Не можемо радити за будућност Српске и Србије и жељети да се српски народ развија, ако не бринемо за своје људе, па били они и најгори. А били су предсједници. Нема будућности српског народа ако мислимо само како задовољити тијело а својој души наудимо. Ако умремо и прије смрти.

Предсједника Слободана Милошевића, његово тијело, примили смо као пртљаг, редовном авионском линијом из Хага. Сами себе обрукасно, понизисмо. Али би и оних који се постидјеше. Највећи стид је онај, када се човјек стиди, не због других, него због себе самог. Из дубине таквог стида може се отићи у очајање и у ништа или у истинско покајање и љубав, која ће пораз преобразити у побједу.

Сада се суди првом предсједнику Републике Српске др Радовану Караџићу. И управо је Он тај који нас може покренути да будемо људи. Да се Богу молимо за Радована, не толико због њега колико због нас. И овом молитвом за Радована искупимо се и оживимо.

Стражимо и за Радована од Бога милост тражимо

Стражити, Христа Бога тражити, гријехе своје сузом истражити, у срцу Јеванђеље важити, да нас злобник неће надражити. И за Радована од Бога милост тражити.

Опширније...

Душко Вукотић: Караџић није крив ни за једно кривично дело које му се ставља на терет, пресуда ће бити драконска и политичка Штампа Email
уторак, 22 март 2016 00:59 Ставови

понедељак, 21. март 2016 | РТРС

Предсједник Удружења "Ветерани Републике Српске" Душко Вукотић истакао је да први предсједник Републике Српске Радован Караџић није крив ни за једно кривично дјело које му Тужилаштво у Хагу ставља на терет, али да ће пресуда Хашког трибунала бити драконска и политичка.

"Сигурно је да ће пресуда Караџићу бити политичка. Након њеног изрицања, може се очекивати дипломатска офанзива, с циљем даљег урушавања Републике Српске, односно регионализације БиХ до коначног нестанка Српске", рекао је Вукотић Срни.

Он је оцијенио да сви политички представници у Републици Српској сада морају исказати потпуно јединство у одбрани интереса српског народа у БиХ. "Ово је тренутак када се мора престати са политичким сукобима унутар српског народа.

Опширније...

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< март 2016 >
н п у с ч п с
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Помоћ за Републику Српску