• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Почетна страна Акценти Муџахедини Портал "Вијести умета": БиХ слиједи одмазда гора од оне у Паризу
Портал "Вијести умета": БиХ слиједи одмазда гора од оне у Паризу Штампа Ел. пошта
Написао PressRS   
понедељак, 16 новембар 2015 06:28

15.11.2015. • 13:49h • Срна

Интернет портал на бошњачком језику "Вијести умета", који подржава "Исламску државу", већ други дан прославља терористичке нападе у Паризу, уз поруку да ће ускоро тећи крв улицама цијеле Европе и да безбједносним агенцијама БиХ слиједи "одмазда још гора од ове".

У најновијем тексту објављеном на овом порталу у обраћању, како наводе, "(не)безбједносним агенцијама БиХ, пише да је "Босна преливена крвљу муџахедина који су се борили да успоставе шеријат" и да "та крв није узалуд проливена и да је дала своје плодове".

"Ти плодови ће ускоро да вам главе са ваших вратова скидају", наводи се у поруци и пријети да ни Француска и САД са "својим (не)безбједносним агенцијама нису могле да зауставе напад Алахових робова муџахедина".

"Како да ви са својим јадним `(не)сигурносним` агенцијама то урадите? Па и птице на грани вам се смију. Вама слиједи одмазда још гора од ове и још горчија", наводи се у поруци.

У тексту се наводи да су се преварили "невјерници који мисле да затварањем путева и граница и отежавањем живота и кретања муслиманима могу само добро учинити", јер су тиме себе "стрпали у поровалију" и "неће имати мира нигдје".

"Знајте како убијате, тако бивате и убијани, а оно што слиједи је још горе и горчије", наводи се у поруци у којој се цитирају ријечи вође "Исламске државе" Абу Бакр ел Багдадија "осветићемо се, па макар након одређеног времена".

У тексту објављеном на овом порталу пише да их је "јако обрадовала вијест о масакру који се десио у главном граду проституције Паризу" и да је "излијечила њихове и груди вјерника широм свијета".

Према тексту постављеном на порталу "Вијести умета", терористички напад у Паризу је "радосна вијест", којом су "колико толико закрпљене сцене убијених муслиманских цивила који су страдали у протеклих мјесец и по дана у авионским нападима руске авијације на подручју Хилафета".

"Данашњи дан је проглашен као дан жалости, па знајте да и ми жалимо са вама, жалимо јер вас нисмо још више побили и оставили смо многе у животу", наводи се у поруци.

Министар безбједности БиХ Драган Мектић изјавио је јуче да му је познато шта објављује портал "Вијести умета", те да ће захтијевати од свих нивоа власти да се напокон нешто уради у вези са овим питањем.

Он је поновио свој став да у БиХ постоје изворишта самог тероризма, која позивају на разне начине своје сљедбенике, те да то треба поразити и уништити.

 

http://pressrs.ba/info/vijesti/portal-vijesti-umeta-bih-slijedi-odmazda-gora-od-one-u-parizu-15-11-2015

 

 

 

 

Прочитајте

Радован Караџић

Архива

< новембар 2015 >
н п у с ч п с
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Помоћ за Републику Српску